Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

 • Kennis en kwaliteit
 • Projectbegeleiding
 • Support Desk 24/7
 • Snelle levering
 

Xtraaz

Onze trouwe partners sparen jaarlijks mee voor een geweldig incentivereis. Het Xtraaz-incentive staat garant voor een onvergetelijk weekend op de mooiste plekken in Europa, samen met branchegenoten.

Xtraaz Banner

Ga exclusief op reis, en schrijf u in voor het SDC Xtraaz Incentive editie 2017/18!

Schrijf je nu in!


Partners die tussen 1 november 2017 en 31 maart 2018 producten, trainingen en diensten van  Gigaset pro, Netgear, Gigaset, Plantronics, MikroTik, Ubiquiti, Yealink, PortaDial en Unify bij SDC inkopen én zich hebben aangemeld voor het Xtraaz spaarprogramma, sparen automatisch mee voor een fantastische incentivereis in 2018.

Xtraaz sponsoren

De reis

Van 31 mei t/m 3 juni 2018 vliegen wij met businesspartners die de benodigde punten hebben behaald naar een zonnige bestemming, waar wederom een heerlijk relaxed reisprogramma op ons staat te wachten. Onze loyale partners verdienen alleen het allerbeste, vandaar dat wij ook dit jaar de bestemming nog even geheim houden, en vastleggen als we zeker weten dat het alle ingrediënten heeft voor een fantastische reis.

Spaar tijdens de actieperiode 8000 Xtraaz (spaarpunten) en het reisticket is binnen. Iedere partner ontvangt een eigen target. Schroom dus niet om uw bedrijf aan te melden. Het biedt u de mogelijkheid om samen met uw collega's uit de telecom- en IT-branche mee te gaan op een prachtige incentivereis.

Elk jaar weer een beleving die u niet wilt missen


Wilt u nog even terugblikken op onze reizen in de afgelopen jaren? Of bent u nog niet eerder mee geweest en weet u niet precies wat u kunt verwachten? In de voorgaande jaren hebben wij met diverse partners oa. Mallorca, Ibiza, Schotland, Lapland, Andalusie, Seefeld en Hvar bezocht.

Bekijk voor een impressie één van de volgende video's.

Schotland in juni 2015Ibiza in mei 2014


Lapland in maart 2013Actievoorwaarden

 • De spaarperiode loopt van 1 november 2017 tot en met 31 maart 2018.

 • Het bedrijf kan alleen deelnemen aan het spaarprogramma door via dit formulier te registreren.

 • Contactpersonen binnen de organisatie die tussentijds geïnformeerd willen worden over het spaarsaldo kunnen via hetzelfde formulier aanmelden.

 • 1 persoon per bedrijf (diegene die commercieel eindverantwoordelijk is) kan mee op reis als het bedrijf zijn target (8000 Xtraaz spaarpunten) haalt.

 • De incentivereis vindt plaats van 31 mei t/m 3 juni 2018.

 • Xtraaz zijn spaarpunten die alleen te verdienen zijn op de bij SDC ingekochte producten, diensten en acties van de volgende merken:
  Unify, Gigaset,  Netgear, Plantronics, MikroTik, Gigaset pro, Ubiquiti, Yealink en PortaDial.

 • In de spaarperiode zijn er ook Bonus XTRAAZ te verdienen. Deze worden binnenkort via de Bonus XTRAAZ pagina en onze webshop op www.sdc.nl kenbaar gemaakt.

 • Retourneren van actieproducten betekent tevens het retourneren van Xtraaz.

 • Periodiek sturen wij per mail een actueel overzicht van het gespaarde aantal Xtraaz.

 • SDC heeft het recht om de actie per direct aan te passen cq te beëindigen.

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!