Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

 • Kennis en kwaliteit
 • Projectbegeleiding
 • Support Desk 24/7
 • Snelle levering
 

Xtraaz

Onze trouwe partners sparen jaarlijks mee voor een geweldig incentivereis. Het Xtraaz-incentive staat garant voor een onvergetelijk weekend op de mooiste plekken in Europa, samen met branchegenoten.

Ga exclusief op reis, en schrijf u in voor het SDC Xtraaz Incentive editie 2016/17!

Partners die tussen 1 november 2016  en 31 maart 2017 oplossingen van Unify, Jabra, Gigaset, NCT, Netgear, Plantronics, Yealink, PortaDial en MikroTik bij SDC Group inkopen én zich hebben aangemeld voor het Xtraaz spaarprogramma, sparen automatisch mee voor een fantastische incentivereis in 2017.

Xtraaz en Bonus Xtraaz zijn spaarpunten die deelnemende partners aan het Xtraaz spaarprogramma behalen op alle bij SDC Group ingekochte producten en diensten van de deelnemende merken. Bonus Xtraaz zijn gedurende de aktie periode te behalen, en komen bovenop de Xtraaz spaarpunten.

1015543

De reis

Omstreeks mei/juni 2017 vliegen wij met businesspartners die de benodigde punten hebben behaald naar naar een zonnige bestemming, waar een onvergetelijk reisprogramma op ons staat te wachten. Onze loyale partners verdienen alleen het allerbeste. Daarom oriënteren we ons op dit moment nog op een aantal zonnige bestemmingen die we pas vastleggen als we zeker weten dat het alle ingrediënten heeft voor een fantastische reis.

Spaar tijdens de actieperiode 8000 Xtraaz (spaarpunten) en het reisticket is binnen. Iedere partner ontvangt een partnerspecifieke target. Schroom dus niet om aan te melden. Het biedt u de mogelijkheid om samen met uw collega's uit de telecom- en IT-branche mee te gaan op een prachtige incentivereis.

Elk jaar weer een beleving die u niet wilt missen


Wilt u nog even terugblikken op onze reizen in de afgelopen jaren? Of bent u nog niet eerder mee geweest en weet u niet precies wat u kunt verwachten? Bekijk dan de volgende video's. Het zal u zeker enthousiast maken.

Schotland in juni 2015Ibiza in mei 2014


Lapland in maart 2013Actievoorwaarden


 • De spaarperiode loopt van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017.

 • Het bedrijf kan alleen deelnemen aan het spaarprogramma door zich te registreren.

 • Contactpersonen binnen de organisatie die tussentijds geïnformeerd willen worden over het spaarsaldo kunnen via hetzelfde formulier aanmelden.

 • 1 persoon per bedrijf (diegene die commercieel eindverantwoordelijk is) kan mee op reis als het bedrijf zijn target (8000 Xtraaz spaarpunten) haalt.

 • De incentivereis vindt plaats in een weekend ergens in juni 2017

 • Xtraaz zijn spaarpunten die alleen te verdienen zijn op de bij SDC Group ingekochte producten, diensten en acties van de volgende merken: Unify, Jabra, Gigaset, NCT, Netgear, Plantronics, Yealink, PortaDial & MikroTik.

 • Vanaf 1 december 2016 zijn er Bonus Xtraaz te verdienen. Deze artikelen zijn ook zichtbaar op www.sdcwebshop.nl.

 • Retourneren van actieproducten betekent tevens het retourneren van Xtraaz.

 • Periodiek sturen wij per mail een actueel overzicht van het gespaarde aantal Xtraaz.

 • SDC Group heeft het recht om de actie per direct aan te passen cq te beëindigen.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!