Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 
Partners en Friends

Partnerprogramma's

Zowel wijzelf als een aantal van onze merken hanteren partnerprogramma's om hun wederverkopers zich te kunnen laten onderscheiden.

Deze programma's bieden vele interessante voordelen voor de verkopende partner, en geeft eveneens een stuk extra kwalificatie naar de markt.

Zo bieden vele programma's de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het extranet, nieuwsbrieven, deal registration en korting op demo apparatuur.
Trainingen en examens zijn over het algemeen een vast onderdeel van de programma's, waarmee u nog meer kennis in huis krijgt en zich verder kunt specialiseren en onderscheiden.

SDC vindt het belangrijk dat haar partners zich specialiseren, en meelopen in deze programma's. Een selectie van de bij ons bekende programma's staan vermeld op deze site. Wij staan eveneens graag klaar om uw team verder te begeleiden binnen deze programma's.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!