Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Yealink

Yealink

Yealink is wereldwijd actief in de verkoop van Unified Communications eindpunten. De producten van Yealink zijn ervoor bedoeld om spraak, video en data te combineren, met een assortiment geschikt voor iedere doelgroep en iedere gebruikssituatie. Inmiddels wordt het merk in meer dan 100 landen, over de hele wereld, verkocht.

In 2001 is Yealink opgericht in Xiamen, China. Vanaf het begin lag de focus op de VoIP markt. In eerste instantie richtte men zich met name op de ontwikkeling van Skype-telefoons, maar in 2009 werd de eerste Yealink SIP-telefoon uitgebracht. Vanaf dat moment heeft het merk zich ontwikkeld als een grote speler in de markt van SIP-endpoints, waar het momenteel wereldwijd de nummer 2 positie inneemt. Daarnaast begeeft Yealink zich steeds nadrukkelijker in de markt van (video)conferentie-oplossingen.

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!