Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Plantronics


Plantronics
De wereld als kantoor met de nieuwe generatie headsets
 
Onderweg gesprekken combineren zoals nooit tevoren. Met één druk op de knop uw collega’s laten weten of u beschikbaar bent. Ongekende vrijheid, optimaal geluid. Maak kennis met Plantronics; revolutionaire headsetoplossingen van de volgende generatie.
 
“Natuurlijk helder geluid zoals u nooit eerder heeft ervaren. Plantronics maakt het mogelijk. Altijd en overal.”
 
Slimmer zaken doen
Slimmer zaken doen vereist een slimmere headset. Plantronics verbindt u met uw klanten door middel van een geavanceerde technologie en een stijlvol ontwerp. Of u nu in een kleinere organisatie werkzaam bent of in een mondiale onderneming, het brede gamma aan audiooplossingen van Plantronics voorziet in elke behoefte.

Plantronics Sfeer

Superieure geluidskwaliteit
Een superieure geluidskwaliteit en een onovertroffen vrijheid. Bij Plantronics bent u diegene die profiteert. De lichtgewicht headsets garanderen flexibel energie-verbruik voor een langere gesprekstijd.
 
Uiterst gebruiksvriendelijke functies
De headsets van Plantronics zijn compatibel met alle Siemens producten. Installatie is zeer eenvoudig. Bovendien kunt u rekenen op uiterst gebruiks-vriendelijke functies. Met de zogenaamde toggle-functie wisselt u moeiteloos tussen hoorn, headset en luidspreker. Een gesprek op afstand regelt u met één druk op de knop.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!