Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Netgear

Netgear
Verbindende factor in netwerkoplossingen
 
Een continue stroom aan innovatieve netwerkoplossingen voor de zakelijke markt:
Netgear levert wireless routers, netwerkbeveiligingsoplossingen, Virtual Private Networks (VPN’s), adapters, (PoE) switches, software en netwerkopslagsystemen.
Stuk voor stuk producten die betrouwbaar, beheersbaar én betaalbaar zijn.
 
“Stijlvolle, betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen. Netgear levert merkproducten, geschikt voor de zakelijke omgeving.”
 
Power over Ethernet oplossingen
Netgear levert switches voor elke omgeving met alle moderne functionaliteiten, zoals de ‘Quality of Service’ voor IP-Telefonie met de Gigaset pro. De ‘Power over Ethernet’ oplossingen maken het gebruik van losse voedingen overbodig,waardoor de perfecte connectie ontstaat om PC enGigaset pro met elkaar te laten communiceren.

Netgear Sfeer

Alles-in-één internetbeveiliging
Bent u op zoek naar een alles-in-één beveiliging voor uw verbinding met het internet? De UTM10 van Netgear combineert een Firewall, een anti-virusscanner, een spamfilter, webcontent filter en een VPN router voor een optimaal beveiligde toegang en internetomgeving.
 
Draadloos WiFi-netwerk
Tegenwoordig is het draadloze WiFi-netwerk niet meerweg te denken. Netgear levert daarom een uitgebreidportfolio aan zogenaamde Access Points en controllers,waarmee op bijna elke locatie een compleet dekkend WiFi-netwerk gerealiseerd kan worden. WiFi is tevens geschikt voor telefonie via het Gigaset pro telefoonsysteem en gasttoegang.

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!