Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Jabra

Jabra
Comfort, vrijheid en productiviteit
 
U hoort de telefoon overgaan. Met uw vinger beweegt u over de headset en beantwoordt het gesprek met een simpele aanraking. Dát is gemakkelijk, veilig en
comfortabel multitasken. Op elk moment van de dag, waar u zich ook bevindt. Welkom bij het bellen volgens de nieuwe Jabra methode.
 
“Functioneel design gekoppeld aan de hoogste geluidskwaliteit. Dat is optimale handsfreecommunicatie van Jabra.”
 
Horen en gehoord worden
Geen gemiste oproepen meer en minder verspilde moeite. Met de draadloze headsets van Jabra bent u vrij om te lopen en te praten, terwijl u twee handen vrij houdt om efficiënt te werken. Alle Jabra headsets zijn ontworpen om zoveel mogelijk voordeel te behalen op alle fronten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw investering zich snel zal terugverdienen.


Jabra Sfeer

Wereldmarktleider
Jabra is wereldmarktleider op gebied van headsets. Of het nu een headset met draad of juist een draadloze headset betreft: met een breed assortiment voor het productportfolio van Siemens weet Jabra naadloos iedere specifieke behoefte in te vullen.
 
Eerste headsets met touchscreen
De Jabra PRO™ 9400 serie en de Jabra GO™ 6400 serie zijn ‘s werelds eerste headsets met touchscreen. Dankzij de nieuwe multi-use functionaliteit, draadloos bereik en superieure geluidskwaliteit, bieden beide series u optimaal belgemak. Ervaar zelf de draadloze vrijheid op kantoor of onderweg!

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!