Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

 • Kennis en kwaliteit
 • Projectbegeleiding
 • Support Desk 24/7
 • Snelle levering
 

Gigaset Pro

Gigaset Pro

Met Gigaset Pro worden de kenmerken welke Gigaset al jaren op de consumentenmarkt levert vertaald richting de zakelijke markt en gaan een stap verder. Gigaset Pro is er ook voor de werkgever; Pro genereert flexibiliteit, (installatie)gemak en kostenbesparing.
Gigaset Pro is een oplossing waar de zakelijke gebruiker direct van profiteert. En waar de organisatie van blijft profiteren. Dankzij de modulaire opzet kan het systeem met het bedrijf meegroeien. Gigasets professionele communicatiesystemen zijn maatwerk en eenvoudig uit te breiden naar nieuwe situaties – en ondersteunen daarbij tot wel 100 gebruikers. Daarnaast is Gigaset Pro inter-operabel met de meeste grote PBX systemen en ISP’s.
 
Gigaset biedt kwaliteitsproducten van A tot Z. Dat betekent dat niet alleen een passende communicatieoplossing, maar in samenwerking met SDC ook maximale ondersteuning geboden wordt.

Schaalbare VoIP-oplossingen; vanaf één gebruiker

De Gigaset Pro-lijn onderscheidt zich door zijn modulariteit, schaalbaarheid en flexibiliteit. We wilden een eigentijdse oplossing die technisch innovatief was én transparant qua kosten.
 
Gigaset Pro verenigt het beste van twee werelden: de open SIP-standaard en het gebruiksgemak van de grote zakelijke systemen. Optimale prestaties dus, maar voor een veel lagere prijs. Of u nu een eenmansbedrijf heeft of misschien wel meer dan honderd medewerkers, Gigaset Pro is altijd een solide basis voor een gestroomlijnd communicatienetwerk.

U kunt Gigaset Pro gebruiken als geheel nieuw systeem of Gigaset Pro-producten aansluiten op uw bestaande systeem. Gigaset Pro laat zich ook makkelijk koppelen aan bestaande zakelijke software. 
 
Gigaset Pro biedt bureautelefoons en IP DECT-basisstations met hoge kwaliteit handsets.

Naadloze integratie


Gigaset Pro is compatibel met de meeste IP-telefoonsystemen van andere merken, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen. Gigaset Pro-apparatuur laat zich via de pc heel makkelijk aansluiten op een bestaand netwerk (LAN). Extra aansluitpoorten of wandcontactdozen zijn niet nodig. Alle Gigaset Pro-apparatuur heeft tevens een optie voor stroomtoevoer via ethernet (PoE). Een overzicht van alle handige functies bij aansluiting op bestaande IP-PBX-systemen vindt u onder ‘PBX-systemen en Features’.Trainingen

Bij onze SDC Academy bieden wij diverse Gigaset Pro-trainingen aan. Hieronder vind u het actuele aanbod en de planning.

Gigaset Technische Masterclass

 • Dates: 15 – 15 apr, 2020
 • Location: Online

Webinar Gigaset

Technische Masterclass Gigaset DECT-portfolio 
Woensdag 15 april, 13.00 - 15.00
Doelgroep: Technical engineers

Woensdag 15 april geeft Gigaset exclusief voor de resellers van SDC een masterclass over het Gigaset DECT Portfolio in de vorm van een webinar. Deze masterclass is gericht op het technische aspect van onze DECT oplossingen (single en multicell) De sessie wordt gegeven door Technisch Specialist van Gigaset: Bas Bakker.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Gigaset portfolio (korte introductie)
 • Wanneer DECT single cell of DECT multi cell
 • Dect signaal, reflecties en metingen
 • Hoe worden de N670 en N870 ingezet?
 • Wat hoor je in het veld (Bereik, gebruiksgemak, certificeringen)
 • Do's and don'ts
 • Support

Inschrijven


Een greep uit het assortiment:

Gigaset N510 IP PRO

IP DECT Basisstation, POE

Gigaset SL750H PRO

losse handset met lader

Gigaset S650 IP Pro Bundel

1x S650H Handset + 1x N510 Basisstation

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!