Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Nieuw van MikroTik: DAC-kabels met snelheden tot 25 Gbps (SFPP28)

by Jeroen Messink | apr 20, 2021
De XS+DA0001(1m) en XS+DA0003(3m) zijn Direct Attach fiber Cables(DAC) die naast de SFP(1Gbps) en SFP+(10Gbps) standaarden ook de nieuwe SFPP28(25Gbps) standaard ondersteunen.
Deze glasvezelkabels met vaste SFP-interface zorgen voor een goedkope high-speed, low-latency 25Gbps ethernet koppeling om routers, switches en servers te koppelen. Aangezien de nieuwe kabels niet duurder zijn dan hun voorgangers en conform de SFP+ MSA specificatie ook backwards compatible zijn met de oude standaarden is dit de ideale oplossing voor al uw SFP interconnects. Een mooie oplossing om bijvoorbeeld twee MikroTik CCR2004 routers redundant te koppelen op basis van 25 Gigabit verbindingen. Deze kabels zijn ook te gebruiken op apparatuur van andere merken die niet aan Vendor blocking doen.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!