Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Gigaset PRO N670 Mini Multicell: maximaal bereik, maximale capaciteit

by Jeroen Messink | jan 29, 2021

Met de Gigaset PRO N670 Mini Multicell vergroot je het bereik van je bestaande systeem zonder in te leveren op de capaciteit van je handsets. Waar veel repeaters al gauw de helft van de bruikbare gesprekskanalen verliezen, zorgt deze nieuwe oplossing ervoor dat jouw bereikbaarheid optimaal blijft. In cijfers betekent dit het volgende: je gebruikt één N670 all-in-one (Int-DM-Base) met maximaal twee N670 basisstations, sluit hier tot maar liefst 20 handsets op aan en voert tot desgewenst acht gesprekken tegelijkertijd. Je hoeft dus geen oproep meer te missen en belt waar en wanneer je maar wenst.

Beschik je al over een Gigaset N670 (single cell)?
Dan tover je deze met een gratis firmwareupgrade en een extra N670 (rol: basisstation) simpel om tot een efficiënte Mini Multicelloplossing. Je hoeft hiervoor dus geen licentie(s) aan te schaffen, maar kunt gewoon laagdrempelig instappen. Vraagt jouw gebruikssituatie op den duur toch om meer dan de bovengenoemde aantallen, dan is er een betaalde licentie beschikbaar waarmee je jouw Gigaset PRO N670 Mini Multicell eenvoudig upgradet naar een volwaardige multicelloplossing met de functionaliteiten van de N870. Zo groeit jouw communicatiesysteem moeiteloos mee met de ontwikkelingen van jouw bedrijf.

Benieuwd naar de technische details van deze inventieve oplossing? Klik hier om naar de Gigaset PRO Wiki-pagina te gaan.

N670_under_N870
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!