Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Nieuw in ons portfolio: Fortinet netwerkbeveiliging

by Jeroen Messink | jan 23, 2020
Fortinet Banner 20-1-20

Met trots presenteren wij een nieuwe naam binnen ons portfolio: Fortinet, de wereldwijde marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging. De producten van Fortinet bieden enerzijds een diepgaande beveiliging, maar zorgen daarnaast ook voor een vereenvoudiging van de netwerkinfrastructuur met de centrale beheertool.
De missie van het bedrijf is om de IT-infrastructuur van elk bedrijf te vereenvoudigen en nog beter te beveiligen. Het vlaggenschip is de FortiGate-lijn. Deze producten bestaan niet alleen uit een firewall maar zijn ook voorzien van o.a. VPN en bandbreedtemanagement.

In eerste instantie zal onze focus liggen op de Small Business-modellen van de FortiGate-lijn. Deze producten zijn inmiddels in onze webshop te vinden. We kunnen echter het gehele portfolio leveren. Heeft u interesse in een model dat niet op onze webshop staat? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het in orde komt.
Webshop
Introductie-actie: Ontvang een Bol.com cadeaukaart bij uw eerste Fortinet-bestelling
 
Ter introductie van Fortinet ontvangt u t/m eind februari een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 25,- bij uw eerste Fortinet-bestelling (t.w.v. minimaal € 250,-).
Deze actie is geldig t/m 29 februari 2020. Cadeaubonnen worden na afhandeling van de order per e-mail verzonden.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!