Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


MikroTik User Meeting Amsterdam: 29 april

by Jeroen Messink | mrt 18, 2019
Op 29 april vindt er voor de tweede keer een MikroTik User Meeting (MUM) plaats in Nederland. Op deze dag komt een groot deel van de MikroTik community (medewerkers, distributeurs, trainers, engineers) bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en de laatste updates te bespreken.

Als distributeur en officeel trainingscenter kunnen wij hier natuurlijk niet ontbreken! Wij zullen deze dag dan ook aanwezig zijn met een eigen stand. Ook zal Aris Vink, onze eigen MikroTik-trainer, een presentatie verzorgen.

Wil je hier ook bij aanwezig zijn? Registreer je dan nu voor een gratis voucher (t.w.v. € 30,-). Deze voucher geeft je recht op toegang tot de MUM, een lunch en een MikroTik licentie (P4-L1).

Registreer je voor een MUM-voucher
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!