Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Introductiewebinar TP-Link Business

by Jeroen Messink | mrt 05, 2019

Webinar banner
TP-Link Business Webinar


We kennen allemaal TP-Link wel, opgericht in 1996 en voornamelijk bekend als marktleider in consumenten routers en switches. 
TP-Link is wereldwijd de grootste aanbieder van WiFi producten en gaat samen met SDC de zakelijke netwerk productlijn lanceren in Nederland. Juist dat zakelijke netwerk portfolio is waarom SDC de distributie voor TP-Link is aangegaan. Het komende jaar kunt u van ons diverse introductie activiteiten verwachten rondom het zeer interessante portfolio zakelijke netwerkproducten van TP-Link. 

Afgelopen 12 december hebben we op de ICT-winterfair in Utrecht de aftrap gedaan met een break-out sessie over het cloud managed zakelijk WiFi portfolio. Dinsdag 19 maart (16.00) en vrijdag 29 maart (10.00) hebben we een tweetal webinars gepland (max. 45 minuten) waarin we het TP-Link zakelijk portfolio introduceren en inzoomen op de enterprise WiFi productlijn.

Klik hieronder om u aan te melden voor één van deze webinars:

Aanmelden

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!