Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Bezoek SDC op de ICT Summerfair

by Jeroen Messink | jun 11, 2018
Op woensdag 4 juli a.s. zal de ICT Summerfair plaatsvinden in de Fokkerterminal in Den Haag. SDC zal vertegenwoordigd zijn met de merken Ubiquiti en MikroTik, met speciale aandacht voor het assortiment straalverbindingen. Naast onze stand (64) zal Aris Vink een kennissessie verzorgen over dit onderwerp:

Snelle draadloze straalverbindingen binnen handbereik.

Het aanvragen van een glasvezel, om je bedrijfspanden met elkaar te koppelen of snel internet te ontsluiten, kan soms een uitdaging zijn. Hoge kosten, lange doorlooptijden en soms helemaal niet beschikbaar op locatie. Wellicht wil je klant een back-up van zijn glasvezelverbinding? Een goed alternatief kan een draadloze straalverbinding zijn. De dataspecialist in distributie, SDC, heeft met MikroTik en Ubiquiti twee merken in huis waarmee, voor verschillende toepassingen, snelle data straalverbindingen kunnen worden gerealiseerd. Aris Vink legt in deze sessie uit wat je als reseller nodig hebt om je klanten snelle draadloze netwerkverbindingen te kunnen leveren en hoe SDC je hierin gaat trainen en begeleiden.

Bezoek de stand van SDC BV op de ICT Summerfair, en schrijf je in voor de kennissessie: Draadloze straalverbindingen binnen handbereik van de merken MikroTik en Ubiquiti

https://www.ictfair.nl/ictsummerfair2018/inschrijven/

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!