Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


De geheel nieuwe Maxwell C - DECT én bureautelefoon

by Jeroen Messink | mei 31, 2018
Maxwell C

De geheel nieuwe Maxwell C

Maxwell C in de webshop
Dit toestel is vanaf begin juli leverbaar.

Een ideale combinatie van een DECT- én een bureautelefoon

Is uw klant op zoek naar een vast bureautoestel of een draadloos toestel? Stop nu met zoeken. Nu is er de Maxwell C. Tijdens de ontwikkeling van dit toestel hebben we onze zakelijke eindgebruikers voortdurend in gedachten gehouden. Dit heeft onze technici geïnspireerd om zich vooral te richten op datgene wat onze klanten belangrijk vinden. Daarom beschikt het toestel alleen over een netsnoer en geen andere kabels en zijn er 8 snelkiestoetsen naast het display aangebracht voor optimale flexibiliteit. Daarnaast is het toestel voorzien van DECT-technologie waarmee het kan worden aangesloten op onze single- en multicell-systemen. Het resultaat is een uiterst flexibel toestel waarvoor u geen Ethernet-verbinding nodig heeft en die daarom binnen de DECT-omgeving op elk bureau kan worden gebruikt.

De Maxwell C is een compact, maar toch krachtig bureautoestel met professionele functies voor elke zakelijke omgeving en elk thuiskantoor. Met Full HD-audio, 'Niet storen'-functie en de bekende '5-richtingen navigatietoets' van Gigaset. Deze handige functies zijn goed gepositioneerd rond een haarscherp display van 2,8 inch. Hierdoor is de Maxwell C de ideale keuze voor moderne, draadloze IP-communicatie via een vast toestel op een bureau.

De flexibiliteit van een DECT-toestel

Door de Maxwell C op een single- of multicell DECT-toestel aan te sluiten, hoeven eindgebruikers het toestel alleen maar in het stopcontact te steken en het is klaar voor gebruik. Het toestel kan gemakkelijk tussen verschillende werkplekken, bureaus en verdiepingen worden verplaatst.

Het eerste DECT-toestel met 8 snelkiestoetsen

De eindgebruiker profiteert niet alleen van de flexibiliteit van een DECT-toestel, maar ook van de uitgebreide functies van een bureautelefoon. De 8 programmeerbare snelkiestoetsen, de 5-richtingen navigatietoets en de functietoetsen leiden gebruikers gemakkelijk door alle instellingen en naar functies zoals gesprek doorschakelen, snelkiezen en handsfree bellen.

Geschikt voor vele branches en speciale toepassingen

Of uw klant nu in een kantooromgeving werkt, in een magazijn, autogarage, hotel of gewoon thuis, zij beschikken niet allemaal vanzelfsprekend over een Ethernet-verbinding. Eindgebruikers sluiten het toestel gewoon aan op hun DECT-systeem en hoeven het verder alleen maar in het stopcontact te steken.

Positionering van de Maxwell C

De Maxwell C biedt het beste van twee werelden: van de draadloze handsets in zowel een single- als een multicell-omgeving enerzijds en van de Maxwell SIP bureautoestellen anderzijds. De Maxwell C combineert de voornaamste functies van een bureau- en DECT-toestel en ondersteunt de behoeften van eindgebruikers in een draadloze, flexibele wereld.

De datasheet van de Maxwell C is nu beschikbaar en kan worden gedownload.

Het toestel zelf kan worden besteld via onze webshop.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!