Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Nieuw in onze Academy: Mikrotik MTCINE

by Jeroen Messink | mei 04, 2018
Ons bestaande MikroTik-curriculum is verder uitgebreid met de MiktroTik MTCINE-training. Deze geavanceerde training is te volgen voor engineers die de MTCNA en MTCRE-training reeds met succes hebben afgerond.

MikroTik Certified Inter-Networking Enineering(MTCINE) is een geavanceerde training uit het MikroTik certificeringstraject. De MTCINE voorziet in de kennis die nodig is om MPLS/VPLS, Traffic Egineering en BGP te implementeren op basis van MikroTik RouterOS. Er zullen diverse laboratorium opdrachten worden gedaan om het concept de implementatie en problem solving onder de knie te krijgen. Elke student krijgt de beschikking over 2 routers om de oefeningen uit te voeren. Door de complexiteit van de training is het aantal deelnemers beperkt en moet de cursist minimaal MTCNA en MTCRE gecertificeerd zijn om deel te kunnen nemen.

De MTCINE training is bestemd voor netwerk engineers die MikroTik RouterOS soft en hardware inzetten bij corporate enterprise netwerken of in (wireless)internet service provider omgevingen.

Schrijf je nu in!

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!