Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

 • Kennis en kwaliteit
 • Projectbegeleiding
 • Support Desk 24/7
 • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


15 maart - Unify Cloud Collaboration & Mobility event

by Jeroen Messink | feb 16, 2018
In de huidige wereld van cloud communicatie en IP-netwerken ziet u als telecom/ICT partner legio clouddiensten.
 
Maar hoe biedt u uw klant een betaalbare oplossing waarmee u zichzelf echt kunt onderscheiden van de generieke clouddiensten?

Tijdens de sessie van 15 maart wordt u een unieke combinatie van betaalbare diensten geboden waarmee u een complete maatwerk cloudoplossing kunt leveren. Hoe kunt ut op eenvoudige wijze een cloudoplossing bieden die koppelt met Skype for Business en mobiele telefoonnetwerken? Hoe kunt u de Unify OpenScape Business een sleutelrol laten spelen in de digitale vaste- en mobiele werkplek? Hoe belangrijk is de rol van netwerkinfrastructuur en wat is er nodig om mobiele voice applicatie op het WiFi netwerk te gebruiken? Kom 15 maart naar het Unify Cloud Collaboration & Mobility event en ervaar de mogelijkheden!

Aanmelden


 
Agenda:
 • 10.30 Ontvangst met koffie;
 • 11.00 Opening door Caspar Hendriks (Unify) en Patrick Rijnbout (SDC);
 • 11.15 Virtualisering Unify en interworking met Skype for Business en mobiel, door Rink Dobbenga van oneCentral
 • 12.15 Q&A
 • 12.30 Lunch
 • 13.15 De (mobiele) digitale werkplek, door Marijn de Gids - Unify
 • 14.00 Koffiebreak
 • 14.15 Netwerkinfrastructuur, kan WiFi worden gebruikt voor mobiele voice applicaties?, door Aris Vink SDC
 • 15.00 Eind
Adres:

Unify B.V.
Atos Business Technology & Innovation Centers
Burg. Rijnderslaan 30
1185 MC Amstelveen 

Xtraaz
Woon dit evenement bij en ontvang100 Bonus-Xtraaz (1x per bedrijf)Inhoud Presentaties:

oneCentral biedt Partners vanuit de Provider rol een uitgekiend all-in pakket van producten en diensten om de virtualisering van de Unify in een handomdraai te realiseren. Skype for Business speelt een steeds belangrijkere rol bij bedrijven. Vanuit de modulaire maatwerk filosofie gaat oneCentral in op de mogelijkheden en kansen die interworking met Skype for Business biedt. Ook de groeiende vraag naar geïntegreerde mobiele oplossingen en BYOD vraagstukken vraagt om een passende oplossing. oneCentral laat u kennismaken met Mobiele interworking, uw mobiel als Extensie op de Unify OpenScape systemen.SDC heeft zich de laatste jaren, naast telecommunicatie, gespecialiseerd in IT netwerkinfrastructuur componenten. Tegenwoordig wordt vrijwel alle communicatie(spraak/data) d.m.v. het IP protocol getransporteerd en worden steeds meer van deze IP-diensten naar de cloud verplaatst. Dat betekent dat de rol van netwerkinfrastructuur steeds belangrijker wordt en ook de kennis van deze infrastructuur. Met merken als MikroTik, Netgear, Ubiquiti, Draytek en andere heeft SDC een portfolio waarmee alle infrastructuur uitdagingen kunnen worden ingevuld die u nodig heeft voor uw communicatie toepassingen. Switching, routing, firewall, VPN, bandbreedte management en WiFi zijn een kleine greep uit de toepassingen waarbij SDC u kan helpen met hardware, design, technische ondersteuning en training. Wireless LAN(WiFi) wordt steeds belangrijker als het gaat om communiceren en is dit een medium wat is geschikt voor voice applicaties? In deze presentatie wordt ingegaan op de voorwaarden die worden gesteld aan het ontwerp van een WiFi netwerk dat geschikt is voor voice toepassingen zoals de Unify ‘myPortal to go‘.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!