Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Gigaset pro voegt nieuwe Maxwell 2 toe aan de Maxwell-familie

by Jeroen Messink | nov 20, 2017
Leverancier van zakelijke communicatieoplossingen biedt nu compleet IP desktop-portfolio 

Programmeerbare en uitbreidbare toetsen 

De nieuwe Gigaset Maxwell 2 is ontworpen om frequente bellers en hun business te ondersteunen op een comfortabele manier. Het grote, monochrome TFT-scherm biedt intuïtieve bediening en een helder overzicht – zelfs vanuit een grote hoek of vanaf een grote afstand. De led-aanduiding aan de bovenkant van het device toont bovendien activiteit, die zichtbaar is aan zowel de voor- als de achterkant van het device. Met acht programmeerbare toetsen voor Busy Lamp Fields (BLF) en speed-dial accepteren gebruikers eenvoudig binnenkomende telefoontjes en verbinden zij deze gemakkelijk door. Ook als gebruikers behoefte hebben aan meer toetsen is de Maxwell 2 een goede keuze. Het device kan worden uitgebreid met de Maxwell Expansion Module, die 58 programmeerbare toetsen toevoegt. De Maxwell 2 is uit te breiden met maximaal drie Maxwell Expansion Modules aan zowel de linker- als de rechterzijde. 

Interoperabiliteit
Net als de Maxwell Basic en de Maxwell 3 is de nieuwe Maxwell 2 gebaseerd op het geavanceerde Gigaset pro Software Platform. Daardoor is interoperabiliteit gegarandeerd. Julien Marguerite, Director Business Customers International Sales bij Gigaset Group: “Dit leidt tot een verbeterde time-to-market en een geprofessionaliseerde service. We zien een enorme verschuiving naar IP-diensten binnen de b2b-telecombranche – zowel on-premise als in de cloud, gecombineerd met meer behoefte aan service en de opkomst van het Internet of Things in de IT-sector. De Maxwell 2 is gecertificeerd voor toonaangevende on-premise PBX- en cloud-VoIP-telefoonleveranciers, inclusief de netwerken van Broadsoft, Kwebbl, Centile en Asterisk-gebaseerde platformen. Ons Gigaset pro Software Platform garandeert compatibiliteit, kwaliteit en interoperabiliteit voor gecertificeerde netwerken. Net als de Maxwell Basic, 2 en 3 zullen ook toekomstige producten gebaseerd zijn op ditzelfde platform. Dit is gunstiger voor de reseller, aangezien de technologie bewezen en gecertificeerd is.”  

Complete communicatieoplossing
De Maxwell 2 is gepositioneerd tussen de Maxwell Basic en de Maxwell 3. Het device biedt eindgebruikers extra comfort in vergelijking met de ‘standaard’ Maxwell Basic-telefoon, en is een meer functioneel gebaseerd device in vergelijking met de Maxwell 3. Ron Cottaar, Marketing Director EMEA bij Gigaset pro: “Bij Gigaset pro beschikken we over een premium merk en de beste producten om complete communicatieoplossingen te ondersteunen. We streven ernaar alle soorten end point devices te bieden om te functioneren als toegangspunt tot Unified Communications (UC). Daarom bieden we een uniek portfolio, inclusief alle mogelijke end devices. Van Gigaset-smartphones en Gigaset-DECT-telefoons tot een reeks desktoptelefoons binnen de Maxwell-reeks. Met de Maxwell-productlijn, en de nieuwe Maxwell 2 in het bijzonder, richten we ons op gebruiksvriendelijkheid en klantbehoefte. Met dit nieuwe familielid, in combinatie met de Maxwell Expansion Module en eerdere Maxwell-modellen, bieden we een compleet IP desktop-portfolio. Dit verbetert onze samenwerking met Internet Service Providers, aangezien zij de voorkeur geven aan een compleet portfolio in plaats van afzonderlijke producten. ‘Solution wise selling’ wordt dan ook een belangrijk focuspunt van ons de komende jaren, naast de verkoop van DECT en smartphones via resellers en distributie met ISP-certificeringen.”
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!