Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

 • Kennis en kwaliteit
 • Projectbegeleiding
 • Support Desk 24/7
 • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Nieuwe Plantronics Voyager 8200 UC bluetooth-headset maakt een einde aan geluidsoverlast en afleiding

by Jeroen Messink | aug 29, 2017

Premium stereoheadset met boomless ontwerp vermindert ruis aan beide zijden van de lijn  

Plantronics, een leverancier van audio en draagbare technologie, kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van de nieuwe Voyager 8200 UC. Deze bluetooth-headset is een zakelijke stereoheadset met passieve en actieve noise cancellation (ANC) en een boomless ontwerp.

De Voyager 8200 UC is ontworpen voor zakelijke gebruikers die continu bereikbaar moeten zijn en mensen die in een open kantooromgeving werken en afgeleid worden door geluid. Volgens een onderzoek uit 2016 dat is uitgevoerd door Oxford Economics willen medewerkers zich vooral op hun werk kunnen richten zonder onderbrekingen. Bijna 40 procent neemt maatregelen om lawaai te verminderen. Doordat bedrijven blijven kiezen voor open kantooromgevingen en flexibele werkroosters worden oplossingen die kunnen helpen met het verminderen van de bijbehorende geluiden en afleidingen steeds belangrijker.

De headset is voorzien van omni-directionele microfoons met verbeterde digital signal processing, twee niveaus van noise cancelling (passief en actief) en smart sensor-technologie. Dit maakt de Voyager 8200 UC uitermate geschikt voor professionals die altijd en overal willen samenwerken. De geluidskwaliteit en helderheid zorgen namelijk voor een optimale beleving, ongeacht of iemand in een open kantooromgeving deelneemt aan een conference call, naar muziek luistert in de trein of in een drukke koffiebar werkt.

“Voor mobiele professionals is het belangrijk dat zij zich overal kunnen concentreren en tegelijkertijd kunnen samenwerken,” aldus Gavin Sear, Global Product Marketing Manager bij Plantronics. “Voyager 8200 UC is op dit moment een van de meeste ambitieuze oplossingen uit de Voyager-familie en is uitgerust met functies die mobiele professionals nodig hebben om zich beter te kunnen concentreren.”

Hij vervolgt: “De geautoriseerde partners van Plantronics kunnen met dit product hun marktkansen vergroten en klanten voorzien van een product met uitstekende prestaties en een uitzonderlijk design, terwijl tegelijkertijd audio en beheersbaarheid op zakelijk niveau wordt geboden. Ik verwacht dat dit een populair item wordt op de lijst met toegestane apparaten van IT-managers.”

Zowel de Voyager 8200 UC als de onlangs geïntroduceerde Voyager 3200 UC kunnen volledig beheerd worden met Plantronics Manager Pro. Deze optionele SaaS-dienst biedt inzicht in vier analysesuites: asset-, gebruiks-, gespreksanalyse en akoestische analyse. Het nieuwe Radio Link Quality-rapport in de Conversational Analysis-suite voorziet IT-managers van een Quality Impairment Score (QIS) waarmee ze gebruikers kunnen identificeren met de laagste gemiddelde gesprekskwaliteit. Dit is gebaseerd op de bluetooth-radioverbinding tussen de headset en de Plantronics BT600 adapter. Managers kunnen zowel gedetailleerde gespreksoverzichten inzien als de impact beoordelen die de verbinding van de headset op de algehele gesprekskwaliteit heeft.

Functies van de Voyager 8200 UC zijn onder andere:    

 • Vier microfoons in de oorschelpen detecteren en versterken de stem van de spreker terwijl twee extra microfoons omgevingsgeluid detecteren en blokkeren. Hierdoor kan men profiteren van kristalheldere geluidskwaliteit.  
 • Verbeterde gesproken meldingen kondigen de naam van de beller aan en geven updates over de status van de verbinding, mute en de gesprekstijd.
 • De luistertijd bedraagt maximaal 24 uur (na één oplaadbeurt van de batterij) en een 3,5mm-audiokabel voor gebruik in vliegtuigen.
 • Gecertificeerd voor Microsoft Skype for Business; compatibel met Cisco Jabber en andere softphones.
 • Dankzij bluetooth-technologie kan de Voyager 8200 UC verbonden worden met Windows- en Mac-computers, iOS- en Android-telefoons en -tablets en met IP-telefoons dankzij de Plantronics BT600 USB-audioprocessor.
 • Ondersteunde klasse 1 bluetooth-apparaten hebben een draadloos bereik van maximaal 30 meter.
 • Smart sensor-technologie weet als de headset wordt gedragen en zorgt ervoor dat media wordt gepauzeerd zodra de headset wordt afgezet en hervat het weer zodra de headset weer wordt opgezet.

Plantronics Manager Pro

Met Plantronics Manager Pro kunnen IT-managers op afstand Voyager 8200 UC headsets en andere compatibele Plantronics-headsets in de gehele organisatie monitoren, beheren en onderhouden. Hierdoor kunnen ze gebruikers de best mogelijke spraakervaring garanderen. Daarnaast beheren ze de firmwares, zorgen ze voor de juiste configuraties en gebruiken ze voorspellende analyses om compatibiliteitsproblemen op te sporen voordat ze opgemerkt worden.

Prijs en beschikbaarheid

Voyager 8200 UC is vanaf begin september in het zwart en in het wit beschikbaar via SDC. De headset heeft een adviesprijs van 349 euro.

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!