Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

Direct Contact

info@sdc.nl

0314 - 37 11 11

 

SDC biedt:

  • Kennis en kwaliteit
  • Projectbegeleiding
  • Support Desk 24/7
  • Snelle levering
 

Nieuws

Nieuws Header

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons portfolio met het laatste nieuws van ons en onze leveranciers. Heeft u meer informatie nodig na het lezen van een artikel, of bent u op zoek naar advies? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.


Draytek introduceert VDSL2 Bonding-modems

by Jeroen Messink | jun 19, 2017
Met de V2862B-serie introduceert Draytek modems die VDSL2 Bonding ondersteunen. Met behulp van de bijgeleverde Y-kabel kunnen twee VDSL2-verbindingen worden aangesloten om de bandbreedte te bundelen. Dit geldt voor VDSL-verbindingen die gebundeld worden aangeboden door de internetprovider.

Daarnaast beschikken de Vigor 2862B modellen over 4 Gigabit LAN poorten, een Gigabit WAN poort, een uitgebreide object oriented firewall, ondersteunt het IPv6, 32 simultane VPN verbindingen, tag based VLAN, multiple subnet en wireless 802.11n (n model).

De V2862B is in twee verschillende uitvoeringen te verkrijgen: met en zonder wifi. Bekijk voor meer informatie de twee modellen in onze webshop.

Vigor2862B

DRAYTEK VIGOR 2862B-A


Vigor2862Bn
DRAYTEK VIGOR V2862Bn-A
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!