Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

SDC Academy

Academy
De SDC Academy voorziet in een compleet portfolio aan opleidingen die aansluiten op de behoefte om uw klanten technisch,- en commercieel optimaal te adviseren en te ondersteunen.
 
Op onze trainingslocatie te Doetinchem beschikken wij over meerdere cursuslokalen waar wij zowel kleine, als grotere aantallen deelnemers kunnen opleiden. Praktijksituaties worden nagebootst op de aanwezige cursus-systemen.


Commercieel webinar Gigaset Pro Dect-portfolio

Banner Webinar Gigaset
Op donderdag 25 februari organiseren wij een commercieel webinar over het Gigaset Pro Dect-Portfolio. Tijdens dit webinar introduceren we de nieuwe handsets, duiken we dieper in de nieuwe functies en vergelijken we ze met de huidige generatie handsets.

Tevens behandelen we de basisstations: wat zijn de voordelen van de nieuw toegevoegde mini-multicellfunctionaliteit van de N670 en in welke situaties is deze in te zetten? Welke functionaliteiten zijn er recent toegevoegd aan de N870?

Dit webinar zal gegeven worden door Mike Schoenaker. Vanuit Gigaset zal Bas Bakker aanwezig zijn.

Donderdag 25 februari
10.00 - 11.00

Inschrijven

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!