Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

SDC Academy

Academy
De SDC Academy voorziet in een compleet portfolio aan opleidingen die aansluiten op de behoefte om uw klanten technisch,- en commercieel optimaal te adviseren en te ondersteunen.
 
Op onze trainingslocatie te Doetinchem beschikken wij over meerdere cursuslokalen waar wij zowel kleine, als grotere aantallen deelnemers kunnen opleiden. Praktijksituaties worden nagebootst op de aanwezige cursus-systemen.


Webinar - MikroTik Straalverbindingen

Webinar straalverbindingen

Datum:  Vrijdag 27 maart
Tijd: 10.00 - 10.45
Trainer: Aris Vink
Taal:  Nederlands
Inschrijven: Inschrijfformulier

Straalverbindingen zijn een veelgebruikte oplossing om stabiele draadloze verbindingen op te bouwen. De meeste straalverbindingen maken hierbij gebruik van de drukbezette (en daarmee storingsgevoelige) WiFi frequentiebanden.
In de webinar straalverbindingen bespreken we een alternatieve oplossing MikroTik biedt met haar Wireless Wire portfolio oplossingen voor High-speed point to point en point to multi point verbinding met snelheden tot 1Gbps full-duplex. Er wordt gebruik gemaakt van de lege licentievrije 60Ghz band waarop met volle snelheid afstanden tot 1,5 km kunnen worden overbrugd.

In de webinar zal de hardware in het portfolio worden behandeld, een configuratievoorbeeld van een camping en de inhoudelijk configuratie van het product worden getoond.

Dit webinar vindt plaats op vrijdag 27 maart om 10.00 en zal ongeveer drie kwartier duren. Schrijf je in om dit webinar te volgen.
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!