Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

SDC Academy

Academy
De SDC Academy voorziet in een compleet portfolio aan opleidingen die aansluiten op de behoefte om uw klanten technisch,- en commercieel optimaal te adviseren en te ondersteunen.
 
Op onze trainingslocatie te Doetinchem beschikken wij over meerdere cursuslokalen waar wij zowel kleine, als grotere aantallen deelnemers kunnen opleiden. Praktijksituaties worden nagebootst op de aanwezige cursus-systemen.


Kennissessie Networking TP-Link

Op woensdag 15 januari organiseren wij in samenwerking met TP-Link een kennissessie Networking met TP-Link. In anderhalf uur praten we je volledig bij over de mogelijkheden van dit merk met onder andere:

  • Een sneak peek naar Wi-Fi 6, de nieuwe Wi-Fi standaard. TP-Link zal deze in de loop van 2020 binnen het Omada-portfolio uitrollen. Welke kansen en mogelijkheden brengt dit met zich mee?
  • Het TP-Link Omada portfolio. Wat is er verkrijgbaar binnen dit portfolio, wat staat er op de planning en hoe zijn deze artikelen in het veld in te zetten?
  • Installatie Omada-omgeving. Middels een live-demonstratie laten we zien hoe gemakkelijk het is om een Omada Wi-Fi-omgeving te installeren.
Na afloop van de sessie sluiten we de ochtend af met een lunch.

Registreer je nu

Tijd:

Ontvangst vanaf 10.30
Updatesessie tot uiterlijk 12.30
Aansluitend lunch

Locatie:

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht


Bonus Xtraaz 2019
Deelnemers aan deze updatesessie
ontvangen 100 Bonus-Xtraaz

Meer info
 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!