Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

SDC Academy

Academy
De SDC Academy voorziet in een compleet portfolio aan opleidingen die aansluiten op de behoefte om uw klanten technisch,- en commercieel optimaal te adviseren en te ondersteunen.
 
Op onze trainingslocatie te Doetinchem beschikken wij over meerdere cursuslokalen waar wij zowel kleine, als grotere aantallen deelnemers kunnen opleiden. Praktijksituaties worden nagebootst op de aanwezige cursus-systemen.


Webinar - TP-Link Business

Webinar banner

TP-Link is wereldwijd de grootste aanbieder van WiFi producten. Het zakelijke portfolio van dit merk is sinds een half jaar opgenomen in ons assortiment. Uniek aan de artikelen van TP-Link is dat het merk zo overtuigd is van hun kwaliteit dat ze op álle zakelijke artikelen een levenslange garantie bieden.

Op vrijdag 12 juli om 10.00 geven we middels een webinar een inkijkje in het portfolio van TP-Link Business, waarbij we inzoomen op de enterprise WiFi productlijn.

Klik hieronder om u aan te melden voor dit webinar:

Aanmelden

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!