Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

SDC Academy

Academy
De SDC Academy voorziet in een compleet portfolio aan opleidingen die aansluiten op de behoefte om uw klanten technisch,- en commercieel optimaal te adviseren en te ondersteunen.
 
Op onze trainingslocatie te Doetinchem beschikken wij over meerdere cursuslokalen waar wij zowel kleine, als grotere aantallen deelnemers kunnen opleiden. Praktijksituaties worden nagebootst op de aanwezige cursus-systemen.


Yealink Seminar

Yealink timmert de laatste jaren flink aan de weg en is inmiddels een geliefd en veelvuldig ingezet merk op het gebied van IP-telefonie. Om u op de hoogte te brengen over de laatste ontwikkelingen van dit merk organiseren wij op donderdag 1 november op ons kantoor in Doetinchem een Yealink seminar. Op dit seminar presenteren wij een productupdate van dit merk en brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In de ochtend geven we informatie over de Yealink IP-toestellen en zal er dieper worden ingegaan op het merk Yealink. Waar staat het merk voor en waarom is het een geschikt merk?
Na een lunch geven we u 's middags informatie over de combinatie met Yealink & Skype for Business en over de videoconferentie oplossingen die Yealink biedt. 
Aansluitend zal Aris Vink nog een korte presentatie verzorgen over twee andere merken uit ons portfolio: Ubiquiti en MikroTik.

Programma

09:00 uur - Ontvangst en koffie
09:30 uur - Start seminar:
- Yealink IP Phones
- Wie, wat, waarom: functionaliteiten en platformen
12:00 uur - Lunch
 ------- 
13:00 uur - Vervolg Yealink
- Videophones
- Skype for Business
14:00 uur - Networking met Ubiquiti en MikroTik
15:00 uur - Einde 

Meld je nu aan

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!