Bestaande webshop klant

Vul uw gebruikersnaam en uw wachtwoord hieronder in om in te loggen.

Ingelogd blijven

» Wachtwoord vergeten?

Nieuwe webshop klant

Klik hieronder op de knop 'registreer'. U heeft een account nodig om bestellingen te kunnen plaatsen op deze webwinkel.

Registreer

SDC Academy

Academy
De SDC Academy voorziet in een compleet portfolio aan opleidingen die aansluiten op de behoefte om uw klanten technisch,- en commercieel optimaal te adviseren en te ondersteunen.
 
Op onze trainingslocatie te Doetinchem beschikken wij over meerdere cursuslokalen waar wij zowel kleine, als grotere aantallen deelnemers kunnen opleiden. Praktijksituaties worden nagebootst op de aanwezige cursus-systemen.


Yeastar Introductiewebinar

Yeastar Introductiewebinar

Naast de groei van cloudoplossingen kiest nog steeds een groot aantal klanten er om uiteenlopende redenen voor om hun telefoniesysteem in eigen beheer te houden. Met Yeastar hebben we een betaalbare en makkelijk te configureren on-premise IP-PBX-oplossing aan ons assortiment toegevoegd.

Op woensdag 31 oktober zullen we een introductiewebinar organiseren, waarin we de mogelijkheden van de Yeastar IP-PBX zullen tonen. Onder de deelnemers aan dit webinar zal een S20 IP-PBX worden verloot.

Wat: Yeastar introductiewebinar
Wanneer: Woensdag 31 oktober 15.00 - 16.00

Inschrijven

 

SDC Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en acties. Aanmelden

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw project of installatie? Geen probleem! Maak gebruik van onze online mogelijkheid in uw winkelwagen en wij zullen een passende offerte voor u maken!